Actualitat
-
El paisatge botànic a l’entorn de les vinyes influencia les aromes dels vins que s’hi elaboren
S’han pogut tastar els vins fruit d’aquest projecte i comparar amb el perfum de cada parcel·la en un acte al Palau Robert de Barcelona
- 14/09/2022
-
El Palau Robert acollirà la ‘Barra de Vins Catalans de la Mercè’
Aquesta acció s’emmarca en el nou enfocament transformador de l’INCAVI #Horitzó2025 en l’àmbit de la promoció
- 13/09/2022
-
450 assistents i una puntuació de 4,8 sobre 5, s'ha convertit en una de les sessions més exitoses de WSET
- 07/09/2022
-
La consellera Jordà presenta l'Aliança i4Vi per fer més competitiu el sector del vi a Catalunya
L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA), la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el Centre Tecnològic del Vi de Falset (VITEC)acorden treballar plegats per ser més eficients i oferir més i millors serveis al sector del vi
- 31/08/2022
-
La verema d’enguany s’avança entre set i deu dies a tot Catalunya i es preveu sana i de qualitat
Amb la monitorització i el seguiment històric de la verema, l’INCAVI fa una estimació de la collita i maduració del raïm que transfereix a viticultors i cellers
- 02/08/2022
-
El termini de presentació de sol·licituds és del 2 d’agost al 2 de setembre, ambdós inclosos
- 01/08/2022
-
Es constitueix la Taula de cogestió pel control de danys cinegètics a la vinya
Aquesta taula de cogestió s’emmarca en el Pla de Xoc per al control dels danys produïts pel senglar 2022-2025 del Departament d’Acció Climàtica
- 27/07/2022
-
El pla es posa en marxa ja aquest 2022 amb una inversió de 500.000 euros per situar els laboratoris de l’INCAVI en primera línia internacional
- 20/07/2022
-
La consellera Jordà recorda que per tenir raïm de qualitat, és imprescindible que els pagesos i pageses puguin viure dignament de treballar la terra, i per això, cal que es retribueixi la seva feina de forma sostenible econòmica i socialment
- 14/07/2022
-
En el projecte GO SensoVI hi participen els cellers Recaredo, Gramona, les empreses elaboradores de taps de suro Oller i Tesa; els centrres de recerca IRTA i INCAVI, amb la coordinació de la Fundació Institut Català del Suro.
- 11/07/2022
-
Obert el període per a proposar activitats per a la Setmana del Vi Català 2022
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre, i es donarà a conèixer la diversitat i riquesa de la vinya i el vi a Catalunya a través d’activitats arreu del territori
- 06/07/2022
-
L’INCAVI organitza una jornada sobre valorització de varietats recuperades de vinya
Tindrà lloc el proper dimarts, 28 de juny, a Vinseum i es podran tastar vins elaborats amb varietats minoritàries
- 21/06/2022
-
L’INCAVI reuneix el conjunt de les Denominacions d’Origen per preparar la propera verema
En el marc del cinquè operatiu de l’INCAVI i les DO s’han posat en comú les dades agronòmiques i climatològiques per a la propera campanya, que es preveu sana.
- 16/06/2022
-
L’INCAVI organitza una jornada sobre màrqueting per a petits cellers i viticultors emprenedors
La sessió anirà a càrrec de Glòria Vallès Salvanyà, professora de màrqueting i d’esdeveniments enogastronòmics a EAE Business School i Ostelea
- 09/06/2022
-
L'Incavi i la Fundació ICSuro s'alien per promoure l'ús del tap de suro català
L’objectiu del conveni és promoure la sostenibilitat, la qualitat i l’economia circular del sector vitivinícola A Catalunya es produeixen 1.120 milions de taps d’escumós i 300 milions de taps de vi tranquil i el 50% s’exporten a més de 50 països
- 06/06/2022
Total de pàgines: 15