La revista internacional "Gilbert & Gaillard" i l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) amb la col·laboració de l'Associació Vinícola Catalana (AVC) i l'Institut del Cava convoquen a tots els cellers de catalunya a participar del “Concurs Internacional de Vins Gilbert & Gaillard Catalunya 2016”.
Gilbert & Gaillard Multimèdia, d'origen francès amb més de 25 anys de trajectòria, i amb objectiu específic en la difusió i qualificació del vi; any rere any, realitza les seves degustacions a nivell mundial en els 5 continents. Aquest any 2016, Catalunya ha estat triada per Gilbert & Gaillard com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ. Aquesta activitat comptarà amb la presència del seu fundador François Gilbert, Sylvain Patard (redactor en cap i crític de vins) i l’enòloga crítica de vins Evelyn Israel, que des del 29 de febrer al 4 de març de 2016, estaran tastaran els vins de Catalunya, realitzant visites tècniques organitzades per l’ INCAVI, l’AVC i l’Institut del Cava.
El desenvolupament, el resultat del Concurs Internacional Gilbert & Gaillard Catalunya i la visita a la zona seran àmpliament difosos i es veurà gràficament reflectit en un ampli reportatge i portada que es dedicarà a Catalunya en la Revista Internacional Gilbert & Gaillard.
Aquest nombre de la Revista, es distribuirà al «Saló Alimentària Barcelona 2016 » i per 22 països a nivell mundial, els de major importància per al mercat de vins.
La Revista Internacional de Vins Gilbert & Gaillard és la segona revista especialitzada més important al món, amb 167.000 exemplars distribuïts per cada edició.
Els cellers interessats hauran d'enviar el full d’inscripció a eisrael@gilbertgaillard.com i abonar l’import corresponent abans del 10 de febrer de 2016.