Documentació tècnica. Any 2011
-
Autora: M. Claustre Grau Bella (Maig 2011)
-
Aplicació de les millors tècniques disponibles en l’elaboració del vi i cava
Autors: I. Santiago Mínguez Sanz, Santiago, dir. II. María José Sarrias Galcerán, dir. III. Joana Viñas. (Setembre 2011)
-
Proposta de zonificació de la denominació d'origen Montsant
Autors: Claustre Grau Bella, Montserrat Blanch Rull, Raquel Romero Lorenzo, Xoán Elorduy Vidal i Maria Vaqué Marquès (24.02.2011)
-
Tecnologia de la implantació i control dels llevats i bacteris làctics en fermentacions víniques
Autora: Anna Puig (27.01.2011)
-
Factors de producció de carbamat d'etil
Autora: Silvana Romero Tissera (27.01.2011)
-
El control del corc del raïm (Lobesia Botrana) mitjançant la tècnica de la confusió sexual
Autors: Joan Reyes, Lluís Giralt, Gonçal Barrios i Xavier Subirós. Fitxa Tècnica 79. (Octubre 2021)
-
La coberta vegetal com a tècnica del maneig del sòl a la vinya
Fitxa tècnica 82. Autors: Lluís Giralt vidal, Carme Domingo Gustems, Oscar Catalina Alonso, Enric Bartra i Fina Capdevila (Secció de viticultura i producció experimental. Estació enològica de Vilafranca del Penedès) i Roger Rovira Roca [Centre Especial de Recerca, Planta de Tecnologia d'Aliments (CeRPTA). UAB]. (Octubre 2011)
-
Bones pràctiques prèvies a la plantació de vinya en producció ecològica
Fitxa tècnica 89. Autors: Lluís Giralt, Josep Valiente i Carme Domingo (INCAVI). (Octubre 2011)
-
Localització i identificació de varietats autòctones minoritàries
Autors: Lluís Giralt Vidal, Carme Domingo, Anna Puig, Jaume Carbonell, Roger Rovira (novembre 2011)
Total de pàgines: 2