Presentat per Alba Balcells i conduït per Ferran Centelles
Quan
El reconeixement com a Vi de Finca Qualificada és la màxima distinció que pot aconseguir un vi elaborat a Catalunya, una garantia del treball continuat a la vinya, i de l’esforç, la constància i l’exigència dels cellers que l’assoleixen. Actualment hi ha 14 vins de finca qualificada.
En aquest tast es tastarà un vi de finca de cada un dels 10 cellers que tenen vins amb aquesta distinció, concretament dels cellers Clos Mogador, Vall Llach, Mas d’en Gil, Edetària, Vinyes Domènech, Abadal, Oller del Mas, Jean Leon, Olivardots i Eudald Massana. El tast serà presentat per la directora general de l’INCAVI, Alba Balcells, el conduirà el sommelier Ferran Centelles i intervindrà un representant de cada celler.
El tast tindrà lloc a la Sala Príncep de la Barcelona Wine Week, a Fira Barcelona Montjuic.
L'aforament és limitat i amb invitació. Si es vol assistir, podeu enviar e-mail a comunicacio.incavi@gencat.cat i facilitar el nom, contacte, empresa i càrrec.
Horaris
De 16:30 a 18:30