S'han organitzat tastos que vinculen la cuina de la tòfona amb el vi català
Quan
Del 3 al 6 de febrer, Vic es convertirà en capital de la tòfona negra amb una nova edició del TrufforumVic.
El visitant podrà descobrir tots els secrets de la tòfona negra també a través d’un intens programa d’activitats
amb reconeguts professionals del sector. Enguany, i com a novetat, els espais d’activitats estaran integrats dins
l’espai expositiu i totes les activitats gastronòmiques de l’Aula de la Tòfona i també les de La Cuina de la tòfona,
amb cuina en directe, comptaran amb tast.
L’espai la Cuina de la tòfona inclourà sessions de cuina en directe amb Nandu Jubany i Quico Arumí (Can Jubany,
Calldetenes) i Marc Ramos (Si No Fos, Girona). Després de l’èxit de l’any passat es tornarà a celebrar l’activitat
‘Tòfona amb bombolles’. L’escriptora Empar Moliner, Lluc Crusellas, guanyador del World Chocolate Masters
2022 i INCAVI seran els encarregats de guiar un maridatge gastronòmic basat en la cuina dolça de la tòfona i els
grans escumosos del país.