Actualitat
-
Continua el cicle ‘La Pedrera amb DO’ amb vins i maridatges de la DO Penedès
Arquitectura, modernisme i vi
- 29/06/2021
-
Tots els caps de setmana a partir del 26 de juny l’edifici de Gaudí programa La Pedrera amb DO: una experiència única que fusiona arquitectura i degustació.
- 15/06/2021
-
Neix La Pedrera amb DO , un recorregut pels vins catalans en el millor escenari modernista
Tots els caps de setmana a partir del 19 de juny l’edifici de Gaudí programa La Pedrera amb DO: una experiència única que fusiona arquitectura i degustació
- 10/06/2021
-
El Govern nomena Alba Balcells nova directora general de l’INCAVI
Des del 2016 fins a l’actualitat ha estat cap de l’Oficina de Relacions Institucionals del DARP.
- 01/06/2021
-
Es publica el mapa d'informació vitivinícola
Al mapa de parcel·les vitícoles, es poden trobar georeferenciades les parcel·les de vinya existents a l’esmentat registre amb les referències del Sistema d’Informació Geogràfica de Parcel·les Agrícoles (SIGPAC).
- 26/05/2021
-
A l'octubre, nova edició de la Setmana del Vi Català
La Setmana del Vi Català serà del 18 al 24 d'octubre i reunirà tot d'activitats vinculades a la cultura del vi arreu de Catalunya.
- 13/05/2021
-
Presentats els darrers avenços en nous productes biològics per al control de la vinya
El passat 4 de maig es va fer una webinar per presentar els darrers avenços. Aquí podreu visionar la presentació.
- 10/05/2021
-
L’aposta per la vinya i el vi ecològic, en augment a Catalunya
La viticultura ecològica creix 5100 hectàrees en un any i és el primer cultiu ecològic del país, amb un 47% de la superfície
- 29/04/2021
-
Segons la normativa europea i catalana, només es pot indicar la procedència del raïm i el vi si el producte està emparat per una denominació d’origen, amb la seva corresponent certificació L’INCAVI aclareix que el nom del municipi només es pot incorporar a l’etiqueta per indicar la població on s’embotella el producte, juntament amb el número del registre d’embotellador
- 16/04/2021
-
Avança l’estudi sobre el macabeu elaborat a la DO Tarragona en funció de l’alçada
S’han tastat els vins elaborats amb raïm de parcel·les controlades entre els 20 i els 450 metres d’alçada
- 08/04/2021
-
La quota del consum de vi català amb DO a Catalunya es consolida amb un 41,5%
A causa de la pandèmia, les vendes de vi han descendit un 10,5% a Catalunya, mostrant una major resiliència el vi amb DO que ha baixat un 8% respecte el vi sense DO, que ha disminuït un 15,5%.
- 10/03/2021
-
Serà telemàtica i es farà el 23 de març
- 05/03/2021
-
Es tracta d’una mesura estratègica de futur, en el marc de l'estratègia de transició cap a un model de sostenibilitat establert en el Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya que impulsa el DARP
- 19/02/2021
-
Es consolida també la tendència a l’alça del valor del vi català
- 18/02/2021
-
Aquesta conclusió és fruit d’un estudi desenvolupat per l’INCAVI i el DARP per conèixer l’eficàcia de les sals de coure en vinyes ecològiques i els efectes sobre la sostenibilitat del sistema agrícola
- 16/02/2021
Total de pàgines: 16