Noves sol·licituds d'anàlisi de vins

Des de l'INCAVI i amb l'objectiu de millora continua, tal com estableix la norma ISO 17025 per la qual estem acreditats i sobretot amb l'ànim i la voluntat de millorar el servei dels usuaris del nostre laboratori, hem revisat i editat nous models de sol·licituds d'anàlisi.
La novetat consisteix en què aquestes noves sol·licituds ofereixen a l'usuari un document diferenciat depenent del tipus de producte que és vol analitzar (Ex: vi / vinagre/ vermut/ beguda espirituosa / most /cervesa). D'aquesta manera, es mostren d'una manera més visual els serveis que ofereix el nostre laboratori.
També s'ha inclòs un document de sol·licitud on figuren alguns dels estudis de caràcter biotecnològic i anàlisis microbiològics, tant de vinificació, com d'altres camps com son els d'identificació de varietats o bé estudis d'altres materials com els taps de suro.
Pel què fa a la sol·licitud específica per terres i foliars que ja estava en funcionament la continuarà funcionant.
Hem decidit fer aquesta millora tot i que estem immersos en un canvi integral del programari i sistema de recepció de mostres, amb l’objectiu d'oferir un millor servei al sector.
Per acabar, us recordem, doncs, que teniu disponibles tots el models de sol·licitud al nostre web, a l'apartat de "Serveis d'Anàlisi".