El projecte Palvip persegueix una protecció alternativa de les produccions vegetals a Catalunya i al Rosselló

El projecte PALVIP, cofinançat amb un ajut FEDER, ofereix un enfocament innovador en l'estudi de les solucions de biocontrol per protegir els cultius de Catalunya i del Rosselló. Ahir, a Vilafranca, es van reunir les entitats que formen part del projecte per tal de presentar alguns resultats tècnics assolits durant el 2019.
Els objectius d'aquest projecte és crear una xarxa d'investigació i experimentació transfronterera i innovadora, permetre la sortida al mercat dels productes de biocontrol adaptats als cultius mediterranis eficaços i econòmicament acceptables per als usuaris per aconseguir el desenvolupament d'una agricultura sostenible.
Aquest projecte també persegueix afavorir el desenvolupament econòmic d'empreses de control biològic i el desenvolupament de les industries locals al voltant de la producció d'aquests productes alternatius.
En aquest projecte, a més de l'INCAVI, hi participa la Càmera d'Agricultura dels Pirineus Orientals, la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Perpinyà i Futureco
L'INCAVI és una de les entitats que forma part de la xarxa Palvip