Actualitat
-
El vi català present a Mercat de mercats amb una barra i dos tastos guiats a Plaça Catalunya
Dissabte 21 d'octubre a les 20:00h i diumenge 22 a les 19:30h, l'INCAVI organitza dos tastos de vi català a l'espai 'Aula' de la Fira
- 20/10/2023
-
L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) presenta la seva estratègia tecnològica basada en la tecnologia Blockchain en el BxCat Alimentació, una jornada dedicada a l'aplicació d'aquesta tecnologia en el sector agroalimentari
- 04/10/2023
-
La jornada, que s'ha fet a través de la plataforma Teams amb més de 200 inscrits, ha comptat amb la participació d'Ignacio Sánchez Recarte, secretari general del Comité d'Empreses del Vi (CEEV)
- 20/09/2023
-
La directora general de l'INCAVI ha posicionat el vi català com un referent de qualitat i prestigi; un símbol cultural i social, per la seva tradició mil·lenària que el destaca; i amb unes xifres de negoci que el situen en un lloc estratègic pel país
- 08/09/2023
-
Impulsant la innovació a la viticultura: estudi de varietats de raïm resistents
L'Institut Català de la Vinya i el Vi, en col·laboració amb Agromillora, està aprofundint en l'estudi de noves varietats de raïm resistents
- 22/08/2023
-
Aquesta primera fase de participació s'estendrà fins el 24 de setembre
- 24/07/2023
-
En el marc de la 9a Taula del Cava que ha tingut lloc avui a Vilafranca del Penedès, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha presentat l'estudi dels costos de producció de raïm i d'elaboració de vi base cava de l'any 2023
- 18/07/2023
-
Amb aquest acord es crea un programa específic per al vi català posant en valor la riquesa i diversitat vitivinícola de Catalunya
- 11/07/2023
-
L’INCAVI aconsegueix incorporar dues noves varietats tradicionals al Potencial vitícola Català
Es tracta de les varietats Carinyena roja i Verdiell, que a partir d'ara podran ser afegides a la llista de varietats vinificables
- 05/07/2023
-
Balcells: "Els vins de viticultura heroica son un tresor a difondre"
El Concurs Mundial de Vins Extrems, que organitza CERVIM i premia els vins elaborats en condicions extremes, se celebra enguany el 28 i 29 de setembre a la Vall d'Aosta (Itàlia), i les inscripcions estaran obertes fins el 5 del mateix mes
- 03/07/2023
-
En el marc del pla #HoritzóINCAVI2025 i del programa de recerca aplicada #Oenotria-INCAVI2030 una de les línies prioritàries és la recuperació de varietats patrimonials catalanes
- 29/06/2023
-
L’INCAVI promocionarà conjuntament amb les DO la notorietat del vi català
L'operatiu amb les DO també ha servit per explicar les novetats de l'INCAVILAB amb el pla pilot de recollida de mostres en origen
- 15/06/2023
-
La jornada, que s’ha fet a través de la plataforma Teams, ha comptat amb més de 300 inscrits, la majoria elaboradors, que han pogut plantejar dubtes i inquietuds
- 14/06/2023
-
Noves tècniques enològiques per reduir la presència de sulfits i microorganismes en el vi
L'Ultra Alta Pressió d'Homogeneïtzació es mostra eficaç en la reducció de sulfits i l'eliminació de llevats contaminants com Brettanomyces
- 08/06/2023
-
Es tracta d'un joc interactiu per a donar a conèixer el vi català entre els assistents
- 07/06/2023
Total de pàgines: 16