Actualitat
-
'Catalunya, on el vi és cultura', una campanya de país per promoure el vi català

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, juntament amb l'Institut Català de la Vinya i el Vi, presenten l'espot per celebrar el vi català, punt d'inici d'una campanya global mai vista
- 28/11/2023
-

Aquest matí ha tingut lloc una reunió, continuació dels treballs iniciats el gener de 2023, que ha comptat amb l'assistència de més d'una trentena de representants del sector
- 31/10/2023
-
L’INCAVILAB es desplega territorialment per oferir més recursos als cellers

La iniciativa per portar els serveis de l'INCAVI a origen i oferir suport, en especial, als petits cellers, neix en el marc de l'Estratègia #HoritzóINCAVI2025 i fruit de la demanda de les Denominacions d'Origen
- 26/10/2023
-
El vi català present a Mercat de mercats amb una barra i dos tastos guiats a Plaça Catalunya

Dissabte 21 d'octubre a les 20:00h i diumenge 22 a les 19:30h, l'INCAVI organitza dos tastos de vi català a l'espai 'Aula' de la Fira
- 20/10/2023
-

L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) presenta la seva estratègia tecnològica basada en la tecnologia Blockchain en el BxCat Alimentació, una jornada dedicada a l'aplicació d'aquesta tecnologia en el sector agroalimentari
- 04/10/2023
-

La jornada, que s'ha fet a través de la plataforma Teams amb més de 200 inscrits, ha comptat amb la participació d'Ignacio Sánchez Recarte, secretari general del Comité d'Empreses del Vi (CEEV)
- 20/09/2023
-

La directora general de l'INCAVI ha posicionat el vi català com un referent de qualitat i prestigi; un símbol cultural i social, per la seva tradició mil·lenària que el destaca; i amb unes xifres de negoci que el situen en un lloc estratègic pel país
- 08/09/2023
-
Impulsant la innovació a la viticultura: estudi de varietats de raïm resistents

L'Institut Català de la Vinya i el Vi, en col·laboració amb Agromillora, està aprofundint en l'estudi de noves varietats de raïm resistents
- 22/08/2023
-

Aquesta primera fase de participació s'estendrà fins el 24 de setembre
- 24/07/2023
-

En el marc de la 9a Taula del Cava que ha tingut lloc avui a Vilafranca del Penedès, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha presentat l'estudi dels costos de producció de raïm i d'elaboració de vi base cava de l'any 2023
- 18/07/2023
-

Amb aquest acord es crea un programa específic per al vi català posant en valor la riquesa i diversitat vitivinícola de Catalunya
- 11/07/2023
-
L’INCAVI aconsegueix incorporar dues noves varietats tradicionals al Potencial vitícola Català

Es tracta de les varietats Carinyena roja i Verdiell, que a partir d'ara podran ser afegides a la llista de varietats vinificables
- 05/07/2023
-
Balcells: "Els vins de viticultura heroica son un tresor a difondre"

El Concurs Mundial de Vins Extrems, que organitza CERVIM i premia els vins elaborats en condicions extremes, se celebra enguany el 28 i 29 de setembre a la Vall d'Aosta (Itàlia), i les inscripcions estaran obertes fins el 5 del mateix mes
- 03/07/2023
-

En el marc del pla #HoritzóINCAVI2025 i del programa de recerca aplicada #Oenotria-INCAVI2030 una de les línies prioritàries és la recuperació de varietats patrimonials catalanes
- 29/06/2023
-
L’INCAVI promocionarà conjuntament amb les DO la notorietat del vi català

L'operatiu amb les DO també ha servit per explicar les novetats de l'INCAVILAB amb el pla pilot de recollida de mostres en origen
- 15/06/2023
Total de pàgines: 16