Actualitat
-
El pla es posa en marxa ja aquest 2022 amb una inversió de 500.000 euros per situar els laboratoris de l’INCAVI en primera línia internacional
- 20/07/2022
-
La consellera Jordà recorda que per tenir raïm de qualitat, és imprescindible que els pagesos i pageses puguin viure dignament de treballar la terra, i per això, cal que es retribueixi la seva feina de forma sostenible econòmica i socialment
- 14/07/2022
-
En el projecte GO SensoVI hi participen els cellers Recaredo, Gramona, les empreses elaboradores de taps de suro Oller i Tesa; els centrres de recerca IRTA i INCAVI, amb la coordinació de la Fundació Institut Català del Suro.
- 11/07/2022
-
Obert el període per a proposar activitats per a la Setmana del Vi Català 2022
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre, i es donarà a conèixer la diversitat i riquesa de la vinya i el vi a Catalunya a través d’activitats arreu del territori
- 06/07/2022
-
L’INCAVI organitza una jornada sobre valorització de varietats recuperades de vinya
Tindrà lloc el proper dimarts, 28 de juny, a Vinseum i es podran tastar vins elaborats amb varietats minoritàries
- 21/06/2022
-
L’INCAVI reuneix el conjunt de les Denominacions d’Origen per preparar la propera verema
En el marc del cinquè operatiu de l’INCAVI i les DO s’han posat en comú les dades agronòmiques i climatològiques per a la propera campanya, que es preveu sana.
- 16/06/2022
-
L’INCAVI organitza una jornada sobre màrqueting per a petits cellers i viticultors emprenedors
La sessió anirà a càrrec de Glòria Vallès Salvanyà, professora de màrqueting i d’esdeveniments enogastronòmics a EAE Business School i Ostelea
- 09/06/2022
-
L'Incavi i la Fundació ICSuro s'alien per promoure l'ús del tap de suro català
L’objectiu del conveni és promoure la sostenibilitat, la qualitat i l’economia circular del sector vitivinícola A Catalunya es produeixen 1.120 milions de taps d’escumós i 300 milions de taps de vi tranquil i el 50% s’exporten a més de 50 països
- 06/06/2022
-
L’INCAVI referma el seu suport a VINSEUM i a la difusió del patrimoni cultural de la vinya i el vi
La signatura del conveni renova les complicitats que històricament ha mantingut INCAVI amb VINSEUM i subratlla la confiança dipositada en el museu com un bon instrument de gestió del patrimoni vitivinícola de casa nostra.
- 19/05/2022
-
Balcells es reuneix amb representants del prestigiós programa formatiu internacional en vins WSET
WSET és una institució dedicada a la formació en vins reconeguda pel govern britànic, de gran prestigi i reputació mundial
- 17/05/2022
-
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
La directora d’Incavi, Alba Balcells, i el director de Prodeca, Ramon Sentmartí, assisteixen a la Prowein, la principal fira de promoció internacional del sector vitivinícola.
- 17/05/2022
-
Un centenar de cellers representaran Catalunya a la 27a edició de la fira Prowein d'Alemanya
Alemanya és el principal destí dels vins catalans, representant el 13,7% de les exportacions catalanes del sector per valor de 74,8 M€
- 11/05/2022
-
Gairebé la meitat de la superfície de vinya de Catalunya és ecològica
Aquestes dades demostren la ferma aposta que el sector del vi a Catalunya fa per l’ecologia
- 22/04/2022
-
S’activa el Pla de xoc per controlar les poblacions de senglar a la vinya
El departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural crearà una taula de cogestió per a vinya per a consensuar de manera conjunta mesures que permetin prevenir o aturar els danys
- 21/04/2022
-
Més de 210 cellers catalans, ponències amb l’autenticitat com a lema i molts vins premiats han mostrat la potència de Catalunya com a país de vinyes i vins
- 07/04/2022
Total de pàgines: 16