Actualitat
-
La presentació del documental “Els arqueòlegs de la vinya. A la recerca de varietats autòctones” ha motivat una jornada de l’INCAVI sobre la recuperació de varietats autòctones a Catalunya que ha comptat amb una vuitantena d’assistents. Al finalitzar la jornada s’han pogut tastar vins elaborats amb carinyena blanca, trobat negre, morenillo, forcada, trobat blanc i malvasia blanca roja
- 28/11/2024
-
Joan Gené Albesa, nou director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI)
Els últims 10 anys ha estat director-gerent del Consorci d’Inspecció i Control de cellers amb denominació d’origen de Catalunya
- 08/10/2024
-
La directora general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Alba Balcells, i el director general d'Empreses agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, participen al TAIEX INTPA WS sobre denominacions d'origen de la indústria vinícola
- 27/06/2024
-
L'INCAVI ha anunciat que aposta per fer una nova onada de la campanya que es va presentar el passat novembre com a avantsala d'accions estratègiques multicanal destinades a augmentar el coneixement del vi català
- 20/06/2024
-
L’augment de càrrega de poda en el macabeu incideix en la qualitat final dels vins
La DO Tarragona i l'INCAVI han presentat els resultats de l'estudi portat a terme per estudiar els efectes que la càrrega de poda té en el macabeu, la varietat emblema de la DO Tarragona
- 19/06/2024
-
La nova sèrie educativa 'Catalan Wine Series' estarà disponible sota demanda al Global Events Hub de WSET i proporcionarà accés a tots els webinars sobre vi català produïts per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI)
- 30/05/2024
-
Una delegació catalana formada per elaboradors de vi, experts i investigadors de l'INCAVI viatja a Suïssa per intercanviar coneixements en R+D respecte sòls, enologia i viticultura
- 17/05/2024
-
El Pla de Recerca 2030 contempla 19 projectes transformadors amb un pressupost global aproximat de 7 milions d'euros
- 17/04/2024
-
L'anunci s'ha fet durant la sessió ‘Grans vins catalans vinificats amb eines locals’ organitzada a la Barcelona Wine Week
- 06/02/2024
-
Es tracta d'una de les noves línies de recerca i innovació que realitza la institució per trobar solucions a la situació d'escassetat de pluja que estem vivint
- 18/01/2024
-
Cinc nous vins s'incorporen al projecte de Vins de finca qualificada
Els cellers Orto Vins, Herència Altés, Collbaix, Torre del Veguer i Oller del Mas han rebut la seva distinció a mans del conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural, David Mascort, i de la directora general de l'INCAVI, Alba Balcells
- 13/12/2023
-
'Catalunya, on el vi és cultura', una campanya de país per promoure el vi català
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, juntament amb l'Institut Català de la Vinya i el Vi, presenten l'espot per celebrar el vi català, punt d'inici d'una campanya global mai vista
- 28/11/2023
-
Aquest matí ha tingut lloc una reunió, continuació dels treballs iniciats el gener de 2023, que ha comptat amb l'assistència de més d'una trentena de representants del sector
- 31/10/2023
-
L’INCAVILAB es desplega territorialment per oferir més recursos als cellers
La iniciativa per portar els serveis de l'INCAVI a origen i oferir suport, en especial, als petits cellers, neix en el marc de l'Estratègia #HoritzóINCAVI2025 i fruit de la demanda de les Denominacions d'Origen
- 26/10/2023
-
El vi català present a Mercat de mercats amb una barra i dos tastos guiats a Plaça Catalunya
Dissabte 21 d'octubre a les 20:00h i diumenge 22 a les 19:30h, l'INCAVI organitza dos tastos de vi català a l'espai 'Aula' de la Fira
- 20/10/2023
Total de pàgines: 16