Normativa estatal
-
REIAL DECRET 1338/2018, de 29 d'octubre,
pel qual es regula el potencial de producció vitícola. (BOE núm. 262 - 30/10/2018)
-
REIAL DECRET 267/2017, de 17 de març,
pel qual es desenvolupa la Llei 6/2015, de 12 de maig, de denominacions d'origen i indicacions geogràfiques protegides d'àmbit territorial supraautonòmic, i pel qual es desenvolupa la Llei 12/2013, de 2 d'agost, de mesures per millorar el funcionament de la cadena alimentària. (BOE núm. 66 - 18/03/2017)
-
de denominacions d'origen i indicacions geogràfiques protegides d'àmbit territorial supraautonòmic. (BOE núm. 114 - 13/05/2015)
-
REIAL DECRET 1363/2011, de 7 d'octubre,
pel qual es desenvolupa la reglamentació comunitària en matèria d'etiquetatge, presentació i identificació de determinats productes vitivinícoles. (BOE» núm. 263 - 01/11/2011)
-
REIAL DECRET 1798/2008, de 3 de novembre,
pel qual s'estableix el títol de Tècnic en Olis d'Oliva i Vins, i es fixen els seus ensenyaments mínims. (BOE núm. 284 - 25/11/2008)
-
REIAL DECRET 1688/2007, de 14 de desembre,
pel qual s'estableix el títol de Tècnic Superior en Vitivinicultura i es fixen els ensenyaments mínims. (BOE núm. 14 - 16/01/2008)
-
ORDRE SCO/495/2006, de 22 de febrer,
per la qual es modifica l'annex I del Reial Decret 294/2003, de 7 de març, pel qual s'estableixen els mètodes de presa de mostres i d'anàlisi per al control oficial del contingut d'ocratoxina A en cereals i panses. (BOE núm. 50 - 28/02/2006)
-
LLEI 24/2003, de 10 de juliol,
de la vinya i de el vi. (BOE núm. 165 - 11/07/2003)