• Inici
  • La 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya es celebrarà al barri de Sant Antoni coincidint amb La Mercè

La 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya es celebrarà al barri de Sant Antoni coincidint amb La Mercè

Tindrà lloc del 20 al 24 de setembre i estrena ubicació: la Ronda Sant Antoni

02/04/2019 12:49
Moment de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Moment de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya celebrarà la seva 39a edició durant les Festes de la Mercè de Barcelona, del 20 al 24 de setembre. I es farà en una nova ubicació, a la Ronda de Sant Antoni, concretament allà on hi havia la carpa del mercat provisional de Sant Antoni durant les obres.

Des de l'INCAVI es considera que aquesta nova ubicació serà molt interessant pels cellers perquè la Mostra estarà situada al centre de la ciutat, en un barri molt dinàmic i al costat d'un dels mercats més emblemàtics de Barcelona, el Mercat de Sant Antoni. Segons el director general de l'INCAVI, valora de forma molt positiva aquesta nova ubicació gràcies a l'acord amb l'Ajuntament de Barcelona, en una zona molt cèntrica i propera als principals esdeveniments de les Festes de la Mercè.

La 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya començarà la tarda del divendres 20 de setembre fins dimarts, 24 de setembre. La Mostra de Vins i Caves és una cita clau de molts barcelonins i barcelonines, l'aparador dels vins i caves catalans a la ciutat, amb cellers, activitats i tastos al carrer.

La Mostra l'organitza el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l'INCAVI i PRODECA i aquesta nova ubicació s'ha presentat en el transcurs de la reunió de coordinació amb els onze Consells Reguladors de les Denominacions d'Origen de Catalunya.