Setmana del vi català

Cartell Setmana del Vi Català

Cartell Setmana del Vi Català 2021

Del 18 al 24 d’octubre de 2021 se celebrarà la segona edició de la Setmana del Vi Català, organitzada per l’Institut Català de la Vinya i del Vi amb el suport de les Denominacions d’Origen catalanes. L’objectiu és aglutinar una àmplia varietat d’activitats per tot el territori català amb el vi com a protagonista.

La Setmana del Vi Català compta amb una programació oberta i participativa, feta amb les propostes dels propis actors del sector per així oferir un programa molt variat, amb esdeveniments organitzats per empreses, entitats i particulars en diferents espais del país.

Crida a promotors de la Setmana del Vi Català

Des d’avui i fins al 30 de setembre, tot aquell que vulgui oferir una activitat vinculada la món del vi - cellers, botigues de vins, restaurants, denominacions d’origen, associacions, etc.- pot proposar-la a través d’un formulari que es pot trobar a la web creada per l’ocasió: www.setmanadelvicatala.cat.

El programa de la Setmana del Vi Català està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, es confeccionarà tot el programa de la Setmana del Vi Català.

Proposa la teva activitat!