• Inici
  • Inscripcions obertes pel Postgrau interuniversitari en Gestió d'empreses vitivinícoles

Inscripcions obertes pel Postgrau interuniversitari en Gestió d'empreses vitivinícoles

L'objectiu del curs és professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des de una doble vessant: la gestió i la viticultura.

13/09/2021 14:31
botiga de vins
 

Ja està obert el període d'inscripcions a la 6a edició del Postgrau interuniversitari en Gestió d'empreses vitivinícoles, que té lloc a la Wine Business School, a Vilafranca del Penedès.

El curs està adreçat a titulats universitaris i professionals amb experiència en el sector vitivinícola que vulguin aprofundir els seus coneixements i potenciar les seves habilitats directives, titulats universitaris i professionals amb potencial per accedir a posicions directives a curt termini o persones emprenedores que volen preparar-se per incorporar-se professionalment al sector vitivinícola.

El curs té lloc del 29/10/2021 al 31/10/2022, els divendres tarda i dissabtes pel matí.

Trobareu més informació, a la web de la Wine Business School. 

Aquest programa pretén donar resposta a aquesta necessitat, tant pel que fa a la gestió de l'empresa vitivinícola com al coneixement del producte que vertebra aquestes empreses.