Actualitat
-
L'anunci s'ha fet durant la sessió ‘Grans vins catalans vinificats amb eines locals’ organitzada a la Barcelona Wine Week
- 06/02/2024
-
Es tracta d'una de les noves línies de recerca i innovació que realitza la institució per trobar solucions a la situació d'escassetat de pluja que estem vivint
- 18/01/2024
-
Cinc nous vins s'incorporen al projecte de Vins de finca qualificada
Els cellers Orto Vins, Herència Altés, Collbaix, Torre del Veguer i Oller del Mas han rebut la seva distinció a mans del conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural, David Mascort, i de la directora general de l'INCAVI, Alba Balcells
- 13/12/2023
-
'Catalunya, on el vi és cultura', una campanya de país per promoure el vi català
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, juntament amb l'Institut Català de la Vinya i el Vi, presenten l'espot per celebrar el vi català, punt d'inici d'una campanya global mai vista
- 28/11/2023
-
Aquest matí ha tingut lloc una reunió, continuació dels treballs iniciats el gener de 2023, que ha comptat amb l'assistència de més d'una trentena de representants del sector
- 31/10/2023
-
L’INCAVILAB es desplega territorialment per oferir més recursos als cellers
La iniciativa per portar els serveis de l'INCAVI a origen i oferir suport, en especial, als petits cellers, neix en el marc de l'Estratègia #HoritzóINCAVI2025 i fruit de la demanda de les Denominacions d'Origen
- 26/10/2023
-
El vi català present a Mercat de mercats amb una barra i dos tastos guiats a Plaça Catalunya
Dissabte 21 d'octubre a les 20:00h i diumenge 22 a les 19:30h, l'INCAVI organitza dos tastos de vi català a l'espai 'Aula' de la Fira
- 20/10/2023
-
L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) presenta la seva estratègia tecnològica basada en la tecnologia Blockchain en el BxCat Alimentació, una jornada dedicada a l'aplicació d'aquesta tecnologia en el sector agroalimentari
- 04/10/2023
-
La jornada, que s'ha fet a través de la plataforma Teams amb més de 200 inscrits, ha comptat amb la participació d'Ignacio Sánchez Recarte, secretari general del Comité d'Empreses del Vi (CEEV)
- 20/09/2023
-
La directora general de l'INCAVI ha posicionat el vi català com un referent de qualitat i prestigi; un símbol cultural i social, per la seva tradició mil·lenària que el destaca; i amb unes xifres de negoci que el situen en un lloc estratègic pel país
- 08/09/2023
-
Impulsant la innovació a la viticultura: estudi de varietats de raïm resistents
L'Institut Català de la Vinya i el Vi, en col·laboració amb Agromillora, està aprofundint en l'estudi de noves varietats de raïm resistents
- 22/08/2023
-
Aquesta primera fase de participació s'estendrà fins el 24 de setembre
- 24/07/2023
-
En el marc de la 9a Taula del Cava que ha tingut lloc avui a Vilafranca del Penedès, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha presentat l'estudi dels costos de producció de raïm i d'elaboració de vi base cava de l'any 2023
- 18/07/2023
-
Amb aquest acord es crea un programa específic per al vi català posant en valor la riquesa i diversitat vitivinícola de Catalunya
- 11/07/2023
-
L’INCAVI aconsegueix incorporar dues noves varietats tradicionals al Potencial vitícola Català
Es tracta de les varietats Carinyena roja i Verdiell, que a partir d'ara podran ser afegides a la llista de varietats vinificables
- 05/07/2023
Total de pàgines: 15