Per assistir al simposi cal inscriure's prèviament omplint la butlleta d'inscripció i enviar-la juntament amb el comprovant de pagament a incavi.vilafranca@gencat.cat

L'objectiu d'aquest simposi és el d'oferir una informació tècnica d'interès a productors i tècnics del sector, amb la participació d'experts tant de dins com de fora de Catalunya, així com constituir un lloc de trobada i d'intercanvi d'experiències per a tots els assitsents.
L'interès pels productes ecològics va creixent arreu d'Europa i del món, cada cop hi ha més consumidors interessats en aquest tipus de productes, obtinguts a partir d'un sistema que utilitza substàncies i processos naturals i cerca l'obtenció d'aliments d'alta qualitat que no danyin el medi ambient ni la salut humana.
El vi ecològic i el seu mercat també és un dels sector més dinàmics dins del mercat global dels productes ecològics. Aquesta situació proporciona moltes i interessants oportunitats pel sector vitivinícola català, que és ja un dels sectors agroalimentaris amb més alt nivell de professionalitat. Malgrat tot, el sistema de producció ecològica comporta certes diferències i planteja nous reptes tecnològics, tant a nivell de la producció, com a nivell de l'elaboració, reptes que poden condicionar el resultat final, tant quantitatiu com qualitatiu, així com la competitivitat del sector i les seves perspectives de futur.
Dia i hora: 25 i 26 de novembre de 2015
LLoc: AUDITORI MUNICIPAL DE VILAFRANCA
Direcció: Av. Catalunya, 15
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Preu: 20 € (inclou els esmorzars i el dinar del dia 25)
Inscripcions: Per assistir al simposi cal inscriure's prèviament omplint la butlleta d'inscripció annexa i enviar-la juntament amb el comprovant de pagament a incavi.vilafranca@gencat.cat
Per a més informació: podeu contactar amb l’INCAVI (Tel: 93 890 02 11)